napi5perc

már ez sem a régi

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008 10 13

2008.10.13. 10:59 | oRim | Szólj hozzá!

Mostantól van egy társszerzőm. Legyen az álneve Rimidalv A Majdnem Anoním Publikátor. Első debütáló agymenete a hétvégékről:

Thanks God It’s HÉTFŐ

 

Egy extrémnoiszhárdkórpánk soltészrezső feldolgozás dobol a dobhártyámon -lakodalmas diszkó ritmusban persze-, miközben azon gondolkozom, ami már majdnem eszembe jutott.

 

Hétvégén mindig ez van az emberrel. Gyanútlanul nekiindul az éjszakának, hogy kultúráltan megünnepelje az aktuális hétnek a végét, aztán végül mindig elcsigázottan tér haza: A nyálán csúszik a legközelebbi éjszakai busz irányába, szemei kocsányok végén himbálóznak és  nyögve nyel. Egyre csak egy ősi kínai bölcsességet motyog ilyenkor az ember maga elé: „soha többet nem iszom”. Na ja: a mostaninál többet már nem is lehetne.

 

De aztán valami globális-szürreális összeesküvés eredményeképpen a péntek után szombat jön és ezzel együtt a láz. Szátudéjnájtfívör csatakiáltással és egy erős de-zsa-vü érzéssel a hónom alatt gázolok nyakig újra bele az éjszakába! Nincs más hátra, mint előre. Mindig is vonzódtam a gazdasághoz: Ipari mennyiségű sört iszom már megint. Totális delírium trémenszben nyomom ezt a négykézláb hedonizmust. Szublimált agysejtjeimmel erőlködve koordinálok a környező inerciarendszerben, miközben már sejtem: nemsokára ennek is vége lesz. Mert az idő rohan, hogy csak úgy lobog az embernek a…a haja.

 

Aztán berobban a HÉTFŐ, csak úgy kopogás nélkül, kivágja az ajtót, még a cipőjét sem veszi le! Végre, épp jókor érkezett! Hosszabb hétvégét az emberi szervezet laboratóriumi körülmények között sem bírna ki, ezt már a régi görögök is tudták. Éljen hát a hétfő, a megmentő!

 

Új nap, új hét, újházi tyúkhúsleves eperlevéltésztával. Yojtvágyat!

My hero

 

Nem olyan szar az új gépem mint gondoltam, azért visszasírom, elég volt a 3 megapixel. Első kísérleteim egyike (igen a rettegett hétvégén készült :D ):

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napi5perc.blog.hu/api/trackback/id/tr55711236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása